Летни Мини Сесии *Юли* 2020

Да запазим лятото в снимки!

Предлагам ви слънчеви и забавни мини сесии край морето. Достатъчно дълги, за да запечатаме весели моменти и порядъчно кратки, за да не отегчим най-малките. 😉

***Детайли***

🌊 Локация – Камчия
🌅 Продължителност – 40 минути
☀️ Мини сесиите са подходящи за – бебета, деца, семейства до 4 човека (големите семейства изискват много повече време за заснимане), тийнове, индивидуални портрети, бременни. Не са подходящи за групи приятели/роднини/многочленни семейства. Ако сте група от повече от 4 човека, ще се радвам да се свържете с мен и да обсъдим вариантите за фотосесия, които мога да ви предложа. 🙂
📷 Ще получите 20 обработени кадъра ( в дигитален формат) по ваш избор с възможност да си поръчате и допълнителни кадри (6 лв./кадър).
🐚 Цена – 90 лв.

❓Често задавани въпроси:

1. Мога ли да нося повече от един сет дрехи? – Разбира се! Носете повече дрехи, аксесоари, за да имате избор по време на снимките. Имайте предвид, че в рамките на 40 минути няма да имате твърде много възможности за преобличане. И още нещо, малките деца обикновено не обичат да ги преобличат и това може да убие настроението за снимки на най-малките.

2. Какво да облека? – Снимките ще се провеждат на плаж. Може да подходите по няколко начина – елегантно (не официално) лятно облекло, спортно лятно облекло, бански.. Най-важното е да се чувствате добре в дрехите си. Като правило, избягваме тениски с надписи. Опитът ми показва, че по-семпли цветови решения в облеклото, произвеждат по-добри резултати, не отвличат вниманието от хората на снимката. 🙂 Също, имайте предвид цветовото координиране между участниците в сесията.

3. Как ще получа снимките? – След фотосесията ще получите линк и парола към скрита персонална онлайн галерия с всичките ви снимки, от която ще можете да изберете тези, които ви харесват. Аз ще ги обработя и ще ви пратя линк за изтегляне. *В цената на мини фотосесията са включени 20 кадъра, но при желание, ще можете да поръчате и допълнителни кадри от галерията.

🌅 Тъй като за тези плажни мини сесии ще използваме само следобедната светлина, местата са доста ограничени.

Ще се радвам да се видим и да запечатаме лятото! 🌊🐚☀️

Слънце, плаж и спомени. Щастието е да сме заедно! 💙

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *