Време е за най-топлите портрети! 🎄 Благодаря от сърце за поканата и гостоприемството на прекрасното студио Pastel , в което ще снимам тази година. ♥


❄️ Коледни портрети 2019 ❄️
📷 4 красиви декора
📷 Продължителност на фотосесията – 40 минути
📷 30-40 кадъра в дигитален формат
📷 Срок за издаване – 7 работни дни
Цена: 100 лева

Снимките ще получите онлайн, чрез линк за изтегляне.
🌟 Експресно издаване (на другия ден) – 50 лв.

‼️Няколко уточнения:
Една фотосесия предполага снимането на едно семейство – деца и родители, индивидуални и общи снимки.
В студиото ходим без обувки, за да е чисто и приятно на децата, които щъкат навсякъде боси или по чорапки. Ако имате възможност, донесете си пантофи. 😊

📷 Няколко съвета за спокойна и успешна фотосесия:
🎄 Носете допълнителни дрехи, ако искате да има по-разнообразни снимки. Препоръчително е да има една смяна на облекло. Заповядайте вече облечени с първия сет дрехи, за да не се губи излишно време в преобличане.
🎀 Относно дрехите – наблегнете на такива в неутрални тонове, без крещящи щампи и картинки на анимационни герои. Може да вземете коледни пижамки за декора с леглото.
🎄 Ако детето Ви е малко, донесете му любимата играчка, книжка.
📷 В студиото ще Ви предложим чай и бисквитки. Ако детето Ви има специфично хранене може да донесете любимото му нещо за гризкане.
🎄 Колкото по-малко хора на снимачната площадка, толкова по-успешна фотосесия!  Моля, не водете баби, лели и други роднини за подкрепа. Ефектът е отрицателен. Винаги. 😁 Достатъчно са мама и тате.
🎀 Елате не по-рано от 5-10 минути преди часа си. Ако закъснеете , това ще изяде част от времето Ви за снимане, затова е желателно да сте навреме.

🎄 Може да запазите своя час за коледна фотосесия като ми звъннете на 0889 868208, чрез лично съобщение на страницата във фейсбук – @katstefanoff или на email – kat@katstefanoff.com