Коледни фотосесии 2020

Записванията за Коледните фотосесии започнаха! Тази година кампанията ще се проведе от 10 Ноември 2020 до 15 Декември 2020г. при пълно спазване на всички мерки, свързани с ограничаване разпространението на COVID-19.


❄️ Коледни портрети 2020 ❄️
📷 Красиви коледни декори
📷 Продължителност на фотосесията – 40 минути
📷 Ще получите всички хубави кадри от фотосесията!
📷 Срок за издаване – 7 работни дни

Цена: 120 лева

Снимките ще получите онлайн, чрез линк за изтегляне.
🌟 Експресно издаване (на другия ден) + 50 лв.

‼️Няколко уточнения:
Една фотосесия предполага снимането на едно семейство – деца и родители, индивидуални и общи снимки.
В студиото ходим без обувки, за да е чисто и приятно на децата, които щъкат навсякъде боси или по чорапки. Ако имате възможност, донесете си пантофи. 😊

📷 Няколко съвета за спокойна и успешна фотосесия:
🎄 Носете допълнителни дрехи, ако искате да има по-разнообразни снимки. Препоръчително е да има една смяна на облекло. Заповядайте вече облечени с първия сет дрехи, за да не се губи излишно време в преобличане.
🎀 Относно дрехите – наблегнете на такива в неутрални тонове, без крещящи щампи и картинки на анимационни герои.
🎄 Ако детето Ви е малко, донесете му любимата играчка, книжка.
📷 В студиото ще Ви предложим чай и бисквитки. Ако детето Ви има специфично хранене може да донесете любимото му нещо за гризкане.
🎄 Колкото по-малко хора на снимачната площадка, толкова по-успешна фотосесия!  Моля, не водете баби, лели и други роднини за подкрепа. Ефектът е отрицателен. Винаги. 😁 Достатъчно са мама и тате.
🎀 Елате не по-рано от 5-10 минути преди часа си. Ако закъснеете , това ще изяде част от времето Ви за снимане, затова е желателно да сте навреме. Ако дойдете прекалено рано, ще се наложи да изчакате отпред, докато дезинфекцираме между фотосесиите.

🎄 Може да запазите своя час за коледна фотосесия като ми звъннете на 0889 868208, чрез лично съобщение на страницата във фейсбук – @katstefanoff, в инстаграм ( @katstefanoff ) или на email – kat@katstefanoff.com .

Малко коледни портрети от 2019 година:

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *